/
  • Voor iedere gelegenheid

  • Degelijk ontbijt of makkelijke maaltijd

   Met een gevarieerde, uitstekende en betaalbare kaart is er voor ieder wat wils. In de zomer is het prima vertoeven op het ruime terras. En uw auto kunt u altijd kwijt, want er is ruim voldoende parkeergelegenheid. Of u nu komt voor een kopje koffie met huisgemaakt appelgebak, een simpele lunch of een uitgebreid exclusief diner, u bent van harte welkom!!!

  • Uitgebreid dineren

   Onze keukenbrigade stelt de heerlijkste gerechten samen. Met grote aandacht voor smaakcombinaties, seizoenen en presentatie maken zij gerechten van hoog culinair niveau. Komt u ter ere van een bijzondere gelegenheid of heeft u speciale wensen? Laat het ons van te voren weten zodat wij daarin tegemoet kunnen komen.

  • Vergaderen of werkplek

   Heeft u een bespreking, of zoekt u een ideaal trefpunt langs de snelweg? Bij De Goudreinet is er voldoende ruimte voor elke gelegenheid: koffie in de koffiehoek, een casual lunch in het Grand Café of een zakelijk diner in stijl. Komt u met een grotere groep? Vraag ons naar de service mogelijkheden.

  • Faciliteiten voor chauffeurs

   Voor chauffeurs is er een moderne was- en douche gelegenheid, ruime parkeergelegenheid en het dagelijks wisselende buffet. 
   Als beroepschauffeur kunt u hier gezellig een bijzonder goede maaltijd nuttigen met uw collega's. Bovendien hangen er grote tv schermen geplaatst voor een plezierige afwisseling.