/
    • Diner

    • Voorgerechten

      Broodplankje Rustiek oerbrood met kruidenboter, olijventapenade en heksenkaas 5,50

      Duo van Hollandse garnalen en rivierkreeftjes pittige chili mayonaise, komkommer, verse kruiden, wortel 13.50

      Huisgerookte Schotse zalm 12.00
      met crunchy quinoa, mosterdijs en doperwtencreme

      Bourgondische champignons met Provençaalse kruiden gebakken, met ui, paprika, prei en ham (V) 9.00 

      Vis parade 14.75
      *Hollandse garnaaltjes*kreeftensoepje*gamba*bitterbal van kreeft met ailoli*tonijnsashimi*

      Carpaccio “Classico” dun gesneden lende biefstuk met rucola, oude kaas, pijnboompitjes, olijven en gekonfijte tomaatjes.
      Met truffelmayonaise 12.75

      Noodles & Shrimps
      Gewokte gamba's met pittige noodles en Thaise groenten 13.75

       

    • Salades

      Salade met gegratineerde geitenkaas 12.85
      met appel, spekjes en gekarameliseerde pecannoten        

      Ceasar Salade 12.50
      Knapperige Romeinse sla met caesardressing, Parmezaanse kaas,
      gekruide stukjes kipfilet en knapperige spekjes

      Prosciutto salade 12.50
      Met Italiaanse rauwe ham,pompoen, pecorino kaas, pijnboompitjes en croutons

      voorgerechten worden geserveerd met rustiek vloerbrood en boter

    • Soepen

      Kippensoep met stukjes kip, bosui en pasta 5.25

      Franse uiensoep met een crouton van oude kaas 5.25

      Tomatensoep van Italiaanse tomaten met gehaktballetjes 5.25

      Champignonsoep romige creme soep met verse champignons 5.25

      Seizoen soep met smaken en ingredienten van het seizoen 5.50

       

      Soepen worden geserveerd met minibroodje en kruidenboter

    • Visgerechten

      Gebakken slibtongetjes 19.50
      Drie stuks, in de roomboter gebakken met remouladesaus

      *Kleine portie, 2 stuks 16.50

      Gebakken zalmfilet Asian style 19.75 
      Met paksoi, oosterse saus, sesam en soba noedels

      Roodbaarsfilet 21.50
      met risotto, gepofte tomaatjes en Mediterraanse kruidensaus 

      Gebakken Noordze tong 32.00
      in de roomboter gebakken zeetong

       

    • Begeleiders

      Saucière mayonaise 1.75
      Portie champignons 4.00
      Pepersaus 2.75
      Champignonroomsaus 2.75
      Stroganoffsaus 2.75
      Hollandaisesaus 2.75
      Portie gebakken uien 3.00
      Portie gebakken spek 3.00

    • Vleesgerechten

      Chateaubriand (voor 2 pers.) 47.00
      Dubbele haasbiefstuk met gebakken bospaddestoelen, ui,
      seizoengroenten en kalfsjus

      Kalfsentrecote van de grill  24.00
      met gamba's, bearnaisesaus en wortelpuree

      Tournedos Vuren "prime select" Lady (120gr) of Daddy(220gr) 20,50 | 23.50
      gegratineerd met kruidenboter, seizoengroenten en kalfsjus 

      Wiener “Rostbraten” 23.00 
      ossenhaaspuntjes met gefrituurde uienringen en stroganoffsaus

      Kalfslever met gebakken spek, ui, spinazie en appel 17.50

      Wiener schnitzel, een klassieker! 16.50

      Cordon bleu met romige kaassaus 17.50

      Sukade van rund langzaam gegaard, met een bourgondische jus, 18.00 
      stamppotje van pastinaak

      Schnitzel “Goudreinet” 19,00 
      met gebakken spekjes, ui, paprika champignons gegratineerd met kaas en
      overgoten met bourgondische saus

       

      Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met een verse groente, frites, gebakken aardappeltjes, verse salade en appelmoes

    • Vegetarisch

      Gerechten in deze menukaart met een (V) zijn ook vegetarisch te bestellen.

      Carpaccio van rode biet met geitenkaas, frisse salade, pijnboompitjes en balsamico 12.50

      Gebakken portobello met fetakaas, zongedroogde tomaatjes, ui, paprika en verse kruiden 13.00

      Truffel risotto met gebakken bospaddestoelen, truffel, rucola en Parmezaanse kaas 14.50

       

    • Desserts

      Bananarama, gevulde Parijse soes met slagroom, bananenijs, banaan en toffeesaus 7.00

      Dame blanche Vanille ijs met slagroom, chocoladesaus en choco crunch 7.00

      Chocolade moelleux warm chocoladetaartje met vloeibare kern, met hazelnoot ijs en slagroom 7.50

      Herfstgloed griesmeel met stoofpeertjes, kaneelijs en slagroom 7.00

      Warme kersen met vanille ijs, chocolade spongecake en chocolade koek 7.50

    • Speciaal voor de Kinderen !

       

      Kopje soep (naar keuze) 3.00

      Verse huisgemaakte runder burger met frites en ketchup 6.00

      Kinder spaghetti met tomatensaus en gehaktballetjes 6.00

      Kibbeling met frites en sausje 6.00

      Frietjes met snack naar keuze, appelmoes en mayonaise of ketchup 5.00
      Kroket 
      Frikadel
      Kipnuggets

      Kinder ijsbeker met ijs en slagroom 3.75