/
  • 's Werelds snelste oplaadstation

   Sinds begin 2018 is Goudreinet Vuren een Tesla Supercharger locatie met maar liefst 12 oplaadpunten. Met deze gratis superladers kun je de auto opladen in een aantal minuten in plaats van uren. De stations zijn strategisch geplaatst om het aantal stops tijdens reizen over lange afstanden te minimaliseren. 

   Direct gelegen aan de A15 Vuren-Gorinchem en tussen  A2 knooppunt Deil en A27 knoopunt Gorinchem kunt u uw auto opladen tijdens uw meeting of terwijl u aan het genieten bent van een lunch of diner.

   De Tesla Supercharger is aanzienlijk krachtiger dan alle andere laadtechnologieën die op dit moment beschikbaar zijn en levert tot 120 kW DC (gelijkstroom) aan de batterij van de auto.

   Bekijk hier alle Superchargers stations: https://www.tesla.com/findus