/
    • Ter versterking voor onze keukenbrigade zijn we per direct op zoek naar een zelfstandig werkend kok.
      Je hebt een afgeronde SVH opleiding of gelijkwaardig, affiniteit met HACCP en je hebt liefde voor het vak.
      Leermeester diploma is gewenst.  Wij bieden je een baan met veel afwisseling in een gezellig teamverband. De werktijden zijn flexibel. Salaris conform het Horeca arbeidsvoorwaarden regelement passend bij de functie en ervaring.Uiteraard zijn er doorgroeimogelijkheden en zijn er mogelijkheden tot volgen van diverse cursussen en opleidingen. 

       De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

      •          Zorgdragen voor naleving van HACCP en Arbo wetgeving

      •          Assisteren bij het ontvangen en opslaan van geleverde goederen

      •          'Mice en Place werkzaamheden uitvoeren'

      •          Bereiden van gerecht(en) en/of gerecht-gedeelten volgens recepturen of op  specifieke aanwijzingen van de chefkok

      •          Voorbereiding maken van gerechten (opmaken van borden/garneren)

      •          Schoonmaken van de werkomgeving en keukenapparatuur en signaleren van bijzonderheden/mankementen

       Competenties:

      •          Gastgerichtheid

      •          Verantwoordelijkheid nemen

      •          Kwaliteitsgericht

      •          Stressbestendig

      •          Communicatieve -en sociale vaardigheden

      Functie-eisen

      • minimaal afgerond diploma basiskok of vergelijkbaar
      • aantoonbare kennis van de basis kooktechnieken;
      • passie voor koken
      • flexibel en representatief
      • minimaal 3 jaar ervaring

      Ben jij enthousiast, heb je interesse en wil je ons team komen versterken?
      Stuur dan je CV en motivatiebrief naar vuren@goudreinet.nl